Μπαμπάς για 4η φορά πασίγνωστος τραγουδιστής: Η φωτό της συντρόφου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπαμπάς για 4η φορά πασίγνωστος τραγουδιστής: Η φωτό της συντρόφου του

Με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραλία

Μπορεί τους πρώτους μήνες το 2020 να μην έφερε κάτι καλό, όσο παλεύαμε –και παλεύουμε- με τον κορονοϊό, λίγους μήνες πριν εκπνεύσει όμως και αυτή η χρονιά ακούμε κάθε μέρα και μια χαρούμενη είδηση, και αυτό όσο να ‘ναι μας δίνει μια κάποια αισιοδοξία. Οι εγκυμοσύνες είναι το θέμα που εντοπίζεται ως πιο συχνή είδηση τις τελευταίες εβδομάδες, και είναι αλήθεια πολύ όμορφο να ακούς πως μια νέα ζωή θα έρθει στον κόσμο.

Κάπως έτσι λοιπόν και η σύζυγος του πασίγνωστου τραγουδιστή με μια φωτογραφία της στο Instagram account της, ανακοίνωσε πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι (τέταρτο για τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο του. Η 25χρονη καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό και την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το caption της φωτό να αναφέρει: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα, υπάρχει πανδημία και είμαι έγκυος… ξανά. Αγαπάμε τη συνέπεια!».

Ο λόγος για την April Love Geary και τον Robin Thicke, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν και πάλι γονείς. Είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα φήμη για την εγκυμοσύνη της 25χρονης, όταν απαθανατίστηκε σε έξοδό της με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, κανείς όμως δεν επιβεβαίωσε την είδηση τότε. Ο 43χρονος τραγουδιστής και η April είναι μαζί από το 2014 κι έχουν μαζί δύο κόρες, τη δύο ετών Mia και την 18 μηνών Lola.

Ο Robin Thicke έχει κι έναν γιο δέκα ετών τον Julian από τον γάμο του με την Paula Patton. Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδάκι του και είμαστε σίγουρες πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.