Harry -Meghan Markle: Ούτε φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με την Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry -Meghan Markle: Ούτε φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με την Ελισάβετ

Και δεν ξέρουμε πως θα το πάρει η βασίλισσα

Η περσινή χρονιά ήταν και η πιο κρίσιμη για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι οποίοι έκαναν για πρώτη φορά Χριστούγεννα χωρίς τη βασιλική οικογένεια, πηγαίνοντας στην Αμερική στη μητέρα της δούκισσας του Sussex. Έξι εβδομάδες άδεια είχαν πάρει από τις royal υποχρεώσεις τους οι Sussexes και στην πραγματικότητα δεν επέστρεψαν ποτέ, αφού γύρισαν μόλις για μερικές ημέρες, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια και επέστρεψαν πίσω στο Βανκούβερ –όπου έμεναν τότε-.

Και αν περίμενες πως φέτος θα επέστρεφαν «πίσω στο σπίτι» έκανες λάθος. Δυστυχώς ούτε φέτος ο Harry και η Meghan Markle θα τραγουδήσουν το «I’ll Be Home For Christmas». Όπως ανέφερε το Vanity Fair οι δυο τους φέτος θα παραμείνουν και πάλι στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, αντί να επισκεφθούν τη βασιλική οικογένεια στο Λονδίνο.

Κάθε Δεκέμβριο, η βασίλισσα Ελισάβετ συγκεντρώνει όλα τα μέλη της οικογένειας της για να περάσουν μαζί τις διακοπές στο Sandringham Estate, τον τόπο της περίφημης συνόδου κορυφής του Megxit. Οι «κάτοικοι» των ΗΠΑ (aka Harry-Meghan) έχασαν το πάρτι πέρυσι, επιλέγοντας να μείνουν στον Καναδά με τη μαμά της Meghan, τη Doria και τον γιο τους Archie.

Επισήμως, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ακυρώνουν το ταξίδι, λόγω του όλου χάους που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κοροναϊού με τα διατλαντικά ταξίδια. Έχουν πει στους φίλους τους ότι «δεν είναι έτοιμοι» να οργανώσουν τις μέρες τους - ακόμη και για μια σύντομη διαμονή - γιατί είναι τόσο χαρούμενοι που βρίσκονται στο νέο τους σπίτι στη Santa Barbara.

«Σε αυτό το στάδιο απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια και το νέο τους σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Ωστόσο οι φίλοι τους πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που δεν πηγαίνουν στο Λονδίνο είναι η διάλυση των «Fab Four» - Harry-Meghan, William-Kate Middleton. Τα ζευγάρια είναι ψυχραμένοι από τον Ιανουάριο, όταν συναντήθηκαν στο κτήμα Sandringham για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Harry και της Meghan από τους βασιλικούς ρόλους τους.