Η τρομακτική εμπειρία της Kim Kardashian με τον Kanye West μόλις έγινε γνωστή

Πατούλια Κατερίνα
Η τρομακτική εμπειρία της Kim Kardashian με τον Kanye West μόλις έγινε γνωστή

«Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή»

Την τρομακτική εμπειρία που έζησε στο πλευρό του Kanye, αποκάλυψε η Kim Kardashian.

Η 39χρονη, μίλησε στο περιοδικό Grazia, στου οποίου το εξώφυλλο βρίσκεται με διαφορετική φωτογραφίες σε όλες του τις εκδόσεις ανά τον κόσμο κι εκεί αποκάλυψε τις τρομακτικές στιγμές.

Η Kim μίλησε για την περιπέτεια του Kanye με τον κορονοϊό. Όπως θυμάσαι, σε συνέντευξή του τον Ιούλιο στο περιοδικό Forbes, o West είχε αποκαλύψει πως τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσήσει από τον covid περιγράφοντας την εμπειρία ως εξής:

«Είχα κρυάδες, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα καυτό μπάνιο και έβλεπα βιντεάκια για το πώς θα ξεπεράσω το πρόβλημα γρηγορότερα».

Η Kim λοιπόν αποκάλυψε το πώς πραγματικά έζησε αυτή την εμπειρία στο πλευρό του αγαπημένου της, πίσω τον Μάρτιο.

Η Kardashian εξήγησε πως όταν ο Kanye αρρώστησε, η πανδημία ήταν κάτι καινούργιο και ο σύζυγός της νόσησε όταν περίπου νόσησε και ο Tom Hanks με την Rita Wilson.

H 39χρονη δεν άφησε στιγμή τον Kanye και εξηγεί:



«Άλλαζα τα σεντόνια του Kanye με γάντια και ασπίδα στο πρόσωπο. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Ήταν όλα γεμάτα φόβο και άγνωστα, ήμουν εγώ και τα τέσσερα μωρά μας στο σπίτι χωρίς καμία βοήθεια. Ο Kanye είχε covid όταν κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει. Τον βοηθούσα να σηκωθεί από το κρεβάτι όταν δεν ένιωθε καλά, ήταν μια άγνωστη δοκιμασία για όλους».