Αngelina Jolie VS Brad Pitt: Ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη δίκη (photos)

Αngelina Jolie VS Brad Pitt: Ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη δίκη (photos)

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που οι Brangelina ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Διαζύγιο αρκετά σοκαριστικό, μιας και μπορεί καθημερινά να υπήρχαν δημοσιεύματα, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώνονταν.

Παρόλα αυτά, να που το διάσημο ζευγάρι μας αιφνιδίασε, και αποφάσισε στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016, να ανακοινώσει το χωρισμό του. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα απίστευτο σήριαλ, με δικαστικές διαμάχες, με επίκεντρο πάντα την κηδεμονία των 6 παιδιών τους.

Και μπορεί οι δύο stars μέχρι πρόσφατα να είχαν ανυπέρβλητες διαφορές, φαίνεται ωστόσο ότι τα πράγματα εξομαλύνονται και όλοι θέλουν η κόντρα αυτή να φτάσει κάποια στιγμή στο τέλος της.

Λίγες ώρες πριν, ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη δίκη, με τους δύο αντίδικους να διεκδικούν την εξ ημισείας κηδεμονία, κάτι που με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν είναι καθόλου απίθανο. Η Angelina εξάλλου, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού, γνωρίζει ότι ο Brad είναι καλός πατέρας και ότι τα παιδιά τους τον χρειάζονται.

Από την άλλη ο Brad, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του περισσότερο, ενώ έχει τονίσει αρκετές φορές, ότι θεωρεί την πρώην σύζυγό του καλή μητέρα, και δεν έχει σκοπό να παρέμβει στις μεθόδους της.

Χαλαρά ξεκίνησαν οι δύο αντίδικοι. Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Δες την παρακάτω gallery: