Το Mega Star επιστρέφει και δεν φαντάζεσαι ποια θα είναι η παρουσιάστρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Mega Star επιστρέφει και δεν φαντάζεσαι ποια θα είναι η παρουσιάστρια

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Το Mega έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας συχνότητες και μαζί με τις αγαπημένες μας σειρές που βλέπουμε κάθε τόσο σε επανάληψη, ετοιμαζόμαστε να δούμε και μία από τις πιο αγαπημένες μας εκπομπές να επιστρέφει. Έπειτα από εννιά χρόνια η μουσική εκπομπή που όλοι λατρέψαμε κάνει comeback και η χαρά μας είναι απίστευτη.

Ο λόγος για το Mega Star που τα Σαββατοκύριακα μας κρατούσε παρέα με μουσικά νέα και το top 10 των αγαπημένων τραγουδιών της εβδομάδας. Βέβαια θα μας πεις αφού υπάρχει το Youtube τι να το κάνεις το top 10, όμως καλό είναι να απεξαρτηθούμε λιγάκι από τα social media και το internet.

Η είδηση για την επιστροφή της μουσικής εκπομπής έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου, όπου και αποκαλύφθηκε η υποψήφια παρουσιάστριά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του καναλιού αλλά και η εταιρεία παραγωγής επιθυμούν να δουν σε ρόλο παρουσιάστριας στο Mega Star την Μαίρη Συνατσάκη. Παρ’ όλα αυτά, δεν της έχει γίνει ακόμη η επίσημη πρόταση, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά αλλά και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο στήσιμο της εκπομπής.

Δες το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.