Η Ντόλτσε Βίτα έγινε 25 ετών κι ο Αντώνης Καλούδης έκανε το πιο συγκινητικό post

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ντόλτσε Βίτα έγινε 25 ετών κι ο Αντώνης Καλούδης έκανε το πιο συγκινητικό post

Πόσο μας συγκίνησε

Η Ντόλτσε Βίτα υπήρξε μια από τις αγαπημένες μας σειρές, την οποία ακόμη και σήμερα βλέπουμε σε επανάληψη και μοιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά που το παρακολουθούμε. Ο Αντώνης Καλούδης (aka Θανάσης Ευθυμιάδης) είναι ο άντρας που έχει πάρει τα μυαλά της ιδιοκτήτριας εργοστασίου Χριστίνας Μαρκάτου, η οποία όμως δεν γνωρίζει πως πρόκειται για τον σύντροφο της κόρης της. Το μπλέξιμο που δημιουργείται είναι απλά τρομερό και εμείς κάθε φορά που το βλέπουμε θυμόμαστε πόσο πολύ μας άρεσε τότε ο πρωταγωνιστής.

Η σειρά αυτή λοιπόν έκλεισε 25 ολόκληρα χρόνια ζωής και ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε ένα tribute στη σειρά με ένα συγκινητικό post στο Instagram account του.

«Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα. Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες. Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης.

Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα.

Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα. Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!».

DPG Network