GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας παρέδωσαν μαθήματα modeling

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας παρέδωσαν μαθήματα modeling

Αυτό το GNTM θέλουμε.

Πόσο καλύτερα μπορεί να ξεκινήσει ένα Greece's Next Top Model επεισόδιο; Σήμερα οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση, αυτό βέβαια δεν τους πτοεί καθόλου. Η διάθεση είναι ήδη ανεβασμένη-αν εξαιρέσεις φυσικά τις μικρές διαφωνίες μεταξύ παικτών- και η νέα φωτογράφιση θα τους βρει άκρως δημιουργικούς.

Και να μην είχαν πάντως ιδέες για το σημερινό concept, η μοναδική Βίκυ Καγιά και ο coach Γιώργος Καράβας διευκόλυναν την κατάσταση και παρέδωσαν μαθήματα modeling αλλά κυρίως στιλ.

Η έκπληξη δεν άργησε να γίνει. Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM βρήκε τα δύο μοντέλα ανάμεσα στα παιδιά να τους βοηθούν με τη νέα δοκιμασία. Το σημερινό concept θέλει αγόρια και κορίτσια σε ζευγάρια εμπνευσμένο από τα 90's, έτσι, τι καλύτερο από μαθήματα, πόσο μάλλον από τους καλύτερους;

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας έκαναν την επίσκεψή τους και παρέδωσαν μαθήματα... πόζας για ζευγάρια. Το μυστικό της επιτυχίας είναι φυσικά η σωστή επικοινωνία αλλά και η καλή συνεργασία. Άραγε θα πετύχουν όλα τα ζευγάρια στη σημερινή δοκιμασία; Φυσικά η εμπειρία των παιδιών στο πλάι της Καγιά και του Καράβα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί.