Μαρία Ηλιάκη: Μας έδειξε πώς ήταν μικρή και δεν την αναγνωρίσαμε

Μαρία Ηλιάκη: Μας έδειξε πώς ήταν μικρή και δεν την αναγνωρίσαμε

Μία αξιολάτρευτη φωτογραφία από την παρουσιάστρια.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πια μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού. Και, όταν κάποιος καταφέρνει να μπει σε αυτήν τη λίστα, σημαίνει πολλά, αφού οι επιλογές είναι αρκετές. Δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες που έχουν εμφανιστεί στην εγχώρια τηλεόραση και η κάθε μία στον δικό της τομέα κάνει εξαιρετική δουλειά. Με την ιδιαίτερη προσωπικότητά της και τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν.

Η Ηλιάκη ανήκει σίγουρα στις παρουσίες που ξεχώρισαν εξαρχής σε αυτό το κομμάτι και έχει δοκιμαστεί σε πληθώρα πραγμάτων. Είτε αυτό ήταν το Κους Κους είτε το Δέστε τους, όπου ο διασκεδαστικός της χορός ξεσήκωνε και διασκέδαζε το κοινό κάθε μεσημέρι. Ανέκαθεν υπήρχε άνεση μπροστά στον φακό, η οποία ήταν ορατή στο κοινό που την παρακολουθούσε.




Η παρουσιάστρια, όμως, τα τελευταία χρόνια διατηρεί κι έναν εξαιρετικά επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram, που μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 500 χιλιάδες followers. Αυτοί περιμένουν πώς και πώς νέο υλικό από την αγαπημένη τους celebrity και δε μένουν παραπονεμένοι.

Χτες, το προφίλ της ανανεώθηκε με μία νέα φωτογραφία που τη δείχνει πώς ήταν μικρή. «Σε κάποιες διακοπές ☀️☀️με τους γονείς και ...ξεκάθαρα με λάθος κούρεμα», έγραψε στο caption.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το post της.