Spoiler alert: Η Ρασέλ είναι εκτός σπιτιού GNTM και ιδού η απόδειξη (vid)

Spoiler alert: Η Ρασέλ είναι εκτός σπιτιού GNTM και ιδού η απόδειξη (vid)

Νιώθεις κάποια ανακούφιση;

Άλλη μία άδικη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, με την Ξένια να είναι αυτή που αποχωρεί από το σπίτι του reality μοντέλων. Πέρα από την κλίκα Edward, Ρασέλ, Παναγιώτης Πέτσας και Δημοσθένης, οι υπόλοιποι παίκτες του σπιτιού στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρησή της, καθώς τη θεώρησαν άδικη, όπως και η πλειοψηφία των fans βέβαια.

Αν θυμηθούμε μάλιστα και τον Δημοσθένη που μετά το τέλος της φωτογράφισής τους είπε πως αν αποχωρήσει η Ξένια, θα πάρει εκείνος τη θέση της και εν τέλει δεν το έκανε, τότε ναι, μπορούμε να πούμε πως ο εκνευρισμός ήταν ένα από τα συναισθήματα που κυριάρχησε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Ρασέλ για ακόμη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ κακίας, ασκώντας παράλληλα και λεκτικό bullying στην Ξένια, λέγοντας στις δηλώσεις της πως στη φωτό που έδωσαν φαινόταν πιο κοντή και και πιο χοντρή από ότι είναι. Εννοείται οι fans τόσο στο Twitter, όσο και στο Instagram έδειξαν την οργή τους απέναντι στη Ρασέλ και την παρέα της, ζητώντας επανειλημμένα, την αποχώρησή της.

Και γι’ αυτό είμαστε εδώ λοιπόν σήμερα. Για να σου πούμε πως αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει πολύ να έρθει, μιας και η Ρασέλ είναι ήδη εκτός παιχνιδιού, και υπάρχει και βίντεο που το αποκαλύπτει. Στο εν λόγω βίντεο η Ρασέλ απαθανατίζεται με τα ψώνια της από το super market, ενώ παράλληλα τάιζε τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς της. Και δεν λέμε, πολύ όμορφη η κίνησή της, όμως αυτό δεν αναιρεί όλα όσα έχει πει μέχρι στιγμής μέσα στο σπίτι του GNTM.

Δες το βίντεο παρακάτω.