Lana Del Rey: Παγκόσμια κατακραυγή για την επικίνδυνη μάσκα

Lana Del Rey: Παγκόσμια κατακραυγή για την επικίνδυνη μάσκα

Μεγάλο φάουλ από τη διάσημη τραγουδίστρια.

Διανύουμε την Covid- εποχή κάτι που σημαίνει ότι οι ζωές μας έχουν αλλάξει, και η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Εφόσον λοιπόν κάτι τόσο απλό και σίγουρα ανώδυνο, σώζει την ίδια μας τη ζωή αλλά και των γύρω μας, θα περίμενε κανείς ότι όλοι θα ακολουθούσαμε με συνέπεια τις υποδείξεις των ειδικών. Κι όμως, μετά τους αρνητές της μάσκας, έρχονται αυτοί με τις… επικίνδυνες μάσκες. Και τα πράγματα σοβαρεύουν όταν τα άτομα αυτά είναι διάσημα με παγκόσμια επιρροή.

Η Lana Del Rey λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή λοιπόν, βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας σειράς ποιημάτων της με τίτλο «Violet Bent Backwards Over The Grass». Όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος θαυμαστών βρέθηκε εκεί προκειμένου να δουν το ίνδαλμά τους από κοντά και φυσικά την πολυπόθητη υπογραφή στο βιβλίο τους.

Μόνο που η Lana, έκανε κάτι αρκετά χαζό και ανεύθυνο μιας και εμφανίστηκε με μία… πλεκτή μάσκα, σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο, ανεβάζοντας φυσικά και το αντίστοιχο βίντεο στο Instagram.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι followers της, την βομβάρδισαν με οργισμένα μηνύματα, απαιτώντας να φορέσει μία κανονική μάσκα, και να μη θέτει τη δική της υγεία αλλά και των γύρω της σε κίνδυνο.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η μάσκα άλλαξε, αλλά καλό θα ήταν ειδικά οι διάσημοι και απανταχού influencers να προσέχουν λίγο περισσότερο.


https://www.instagram.com/tv/CF260mXpmbP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading