Η Μαρία Σολωμού ευχήθηκε στον πρώην της και δεν εννοούμε τον Μουζουράκη

Η Μαρία Σολωμού ευχήθηκε στον πρώην της και δεν εννοούμε τον Μουζουράκη

Εσύ το ήξερες ότι ήταν ζευγάρι με αυτόν τον διάσημο ηθοποιό;

Είναι ωραίο όταν οι πρώην μπορούν να κρατήσουν πολιτισμένα τα πράγματα μετά τον χωρισμό. Συνήθως, θα βρεις ένα από τα δύο άκρα. Είτε δε θα μιλάνε καθόλου είτε θα κρατήσουν πολύ στενές επαφές, μέχρι που από ένα σημείο και μετά θα μπορούν να ονομάζονται φίλοι. Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά κυρίως με τη διάθεση των μελών να κρατήσουν την όποια επαφή μεταξύ τους.

Όσον αφορά στους celebrities, τα πράγματα δεν αλλάζουν. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που δε θέλουν επαφές μετά τον χωρισμό και άλλα που έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις, εκπλήσσοντας ακόμα και το κοινό τους, καθώς δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση στον κάθε πρώην. Και είναι λογικό.




Η Μαρία Σολωμού φαίνεται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να επιλέγει τη φιλική προσέγγιση. Ξέραμε ότι με τον Μάριο Αθανασίου έχουν μία πολύ καλή σχέση και λόγω του παιδιού που έχουν αποκτήσει μαζί. Φαίνεται, όμως, ότι το ίδιο έχει συμβεί και με έναν άλλον πρώην της.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε γενέθλια και η ηθοποιός τους αφιέρωσε ένα story με τις ευχές της. Σε περίπτωση που δεν το είχες ξανακούσει, να σου πούμε ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήταν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια, όταν σπούδαζαν, όπως αποκάλυψαν αρκετά χρόνια πριν σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δες στην παρακάτω gallery το story της Σολωμού για τον Γεωργούλη.