Ακόμη μία star του Hollywood, περιμένει το πρώτο της παιδί

Ακόμη μία star του Hollywood, περιμένει το πρώτο της παιδί

Και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!!!

Φαίνεται ότι η καραντίνα, έχει φέρει τα ζευγάρια πιο κοντά. Κόντρα στα προγνωστικά λοιπόν, ότι τα απανταχού lockdown θα έχουν ολέθριες συνέπειες στις σχέσεις των ανθρώπων, παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερες κυρίες -αρκετές διάσημες- ετοιμάζονται να γίνουν μητέρες.

Η συγκυρία είναι άκρως βολική, μιας και σε μία εποχή που έχουν παγώσει τα πάντα, είναι σχεδόν ιδανικό για μία star του Hollywood, να φέρει στον κόσμο το παιδί της, χωρίς να αγχώνεται να επανέλθει εξαιτίας κάποιου ρόλου.

Μετά την Emma Stone και την Emma Roberts, και βασικά πολλές άλλες, ακόμη μία διάσημη ηθοποιός-και βρανευμένη με Oscar- ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά!

Ο λόγος για την Alicia Vikander, η οποία ως γνωστόν είναι παντρεμένη με τον Michael Fassbender. To διάσημο και άκρως σέξι ζευγάρι, έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεύγοντας εκδηλώσεις και οτιδήποτε άλλο προϋποθέτει έκθεση.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν στη Σουηδία, που είναι η γενέτειρα της Alicia, προκειμένου να περάσουν χαλαρές στιγμές, χωρίς μάσκες, μιας και τα μέτρα εκεί δεν είναι τόσο αυστηρά.

Αυτό βέβαια που παρατήρησαν όλοι, ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της παραδοσιακά αδύνατης Alicia, γεγονός που έπεισε τους θαυμαστές των δύο ηθοποιών ότι θα γίνουν γονείς.

Δες το video παρακάτω: