Θυμάσαι την Ξανθούλα από το GNTM; Έχει αδυνατίσει τόσο που είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι την Ξανθούλα από το GNTM; Έχει αδυνατίσει τόσο που είναι αγνώριστη

Θα πάθεις πλάκα

Την Ξανθή Τζερεφού τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model –όταν αυτό επέστρεψε στους δέκτες μας πριν δύο χρόνια- ως το plus size model του reality μοντέλων. Το νεαρό κορίτσι τράβηξε επάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας, όχι μόνο λόγω των κιλών της, αλλά και λόγω της αυτοπεποίθησης που ενέπνεε σχετικά με το θέμα των κιλών.

Ένιωθε άνετα με το σώμα της και αυτό το έβγαζε προς τα έξω και έδινε δύναμη σε πολλά κορίτσια που την έβλεπαν και που μπορεί να είχαν κάποιο θέμα με το βάρος τους. Η πρώην παίκτρια του GNTM, τόσο κατά τη διάρκεια του reality, όσο και μετά το τέλος του δέχθηκε πολλά μηνύματά για το βάρος της, όμως εκείνη υποστήριζε πάντα τον εαυτό της, κι έλεγε πόσο αγαπούσε το σώμα της, ακόμη και με τα παραπάνω κιλά που είχε τότε.

Και λέμε τότε, γιατί πια δεν τα έχει. Και αν τη δεις δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την αλλαγή της. Η νεαρή παίκτρια έχει αδυνατίσει τόσο πολύ που την κοιτάζεις και νομίζεις πως είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Το καλοκαίρι ειδικά που την είδαμε να ποζάρει και με μαγιό ήταν τρομερά αλλαγμένη, όμως πρέπει asap να δεις τις νέες της φωτογραφίες.

Η Ξανθούλα πριν από κάποια εικοσιτετράωρα ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες της στο Instagram account της, μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο, κι εκτός από τα μαλλιά της είδαμε πόσο ακόμη έχει αδυνατίσει.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery και θα δεις κι εσύ την αλλαγή.