Πασίγνωστη τραγουδίστρια για δεύτερη φορά έγκυος, λίγο πριν «πατήσει» τα 40

Πασίγνωστη τραγουδίστρια για δεύτερη φορά έγκυος, λίγο πριν «πατήσει» τα 40

Μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Μια νέα συνέντευξη έφερε στο φως τα ευχάριστα νέα για την πασίγνωστη τραγουδίστρια. Φυσικά το ευχάριστο νέο δεν είναι άλλο από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της καλλιτέχνιδας. Αν και έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες εγκυμοσύνης, τώρα έγινε η επίσημη ανακοίνωσή της και μάλιστα το αποκάλυψε στη συνέντευξή που έδωσε στο γνωστό περιοδικό «Women's Health».

H τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της και αυτό είναι λογικό μιας και περιμένει το δεύτερο παιδί της. Λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλια των 40, η πανέμορφη τραγουδίστρια μιλά στο περιοδικό ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της και δείχνει με αυτοπεποίθηση την ήδη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πρόκειται για μια από τις star του πολύ-αγαπημένου συγκροτήματος «Destiny's Child», έχει ήδη ένα παιδί, τον Titan,ο οποίος είναι έξι χρονών και είναι καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Tim Witherspoon. Με ιδιαίτερη γοητεία η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για χάρη του περιοδικού και εμφανίζεται και στο εξώφυλλο.

Η φωτογράφιση της είναι εντυπωσιακή και έχει ήδη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα «κλικ» στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, όπως επίσης δημοσιεύθηκαν και στο επίσημο insta acount του περιοδικού «Women's Health». Σίγουρα είναι πανέμορφη και το πρόσωπό της λάμπει. Αυτή η αναπάντεχη είδηση μόνο ενθουσιασμό μπορεί να φέρει στους θαυμαστές της.

Διάβασε περισσότερα στη gallery .