Πως η Kate Middleton απέκτησε την τέλεια σιλουέτα μετά τον γάμο της

Πως η Kate Middleton απέκτησε την τέλεια σιλουέτα μετά τον γάμο της

Μία ακόμη διάσημη δίαιτα για τέλειο σώμα.

Μπορεί όλοι να μιλάνε για τα οπίσθια της αδερφής της, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι θα ήθελε να έχει τη ψιλόλιγνη και κομψή σιλουέτα της μέλλουσας βασίλισσας Kate Middleton. Η Kate κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά για να είσαι όσο πιο σικάτη και αδύνατη μπορούσε στο γαμήλιο φόρεμα της.

Πως όμως κατάφερε να χτίσει αυτό το υπέροχο σώμα η μέλλουσα βασίλισσα;

Το μυστικό δεν είναι και τόσο μυστικό πια, αφού όλοι ξέρουμε -και το ίδιο και η Kate- ότι η γυμναστική είναι ο τέλειος τρόπος για να έχεις το τέλειο σώμα. Η Kate έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές από παπαράτσι στην διαδρομή της προς το γυμναστήριο, τόσες πολλές που ο Πρίγκιπας William αποφάσισε να φτιάξει στην επίσημη κατοικία τους, Clarence House, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο. Έτσι η Kate μπορεί να ασκείται με άνεση, χωρίς ενοχλητικά βλέμματα, για μία περίπου ώρες την ημέρα. Επίσης η Kate λατρεύει την ποδηλασία και την γιόγκα -μία celebrity δεν θα μπορούσε να μην λάτρευε την γιόγκα.

Αλλά τι γίνεται με την διατροφή της;

Η Kate ακολουθεί πιστά την δίαιτα Dukan, η οποία είναι βασισμένη στην δίαιτα Atkins, και υπόσχεται ότι θα χάνεις μισό κιλό την ημέρα. Έχει σχεδιαστεί από τον γάλλο γιατρό Pierre Dukan και ολοκληρώνεται σε τέσσερις φάσεις.

Στην πρώτη φάση, «Attack Phase», για 2-7 μέρες μπορείς να τρως όσο εσύ από 72 τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες. Στην δεύτερη φάση, μπορείς να τρως απεριόριστο αριθμό λαχανικών μαζί με άπαχο κρέας και ψάρι. Στο τρίτο στάδιο, προθέτεις στην διατροφή σου τα φρούτα, το τυρί και το άμυλο με μέτρο στα γεύματα σου. Και τέλος στο τέταρτο στάδιο ακολουθείς τους βασικούς κανόνες τις τέταρτης φάσης και συνεχίζεις να χάνεις κιλά.