Αυτή η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν 20 χρόνια: Το γλυκό μήνυμα της πρωταγωνίστριας

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν 20 χρόνια: Το γλυκό μήνυμα της πρωταγωνίστριας

Κι όμως πέρασαν είκοσι χρόνια

Υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές που επιστρέφουν στις οθόνες μας, κι αυτό είναι κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε.

Για παράδειγμα, το Cobra Kai, η συνέχεια του Karate Kid μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια, έκανε του φανατικούς θαυμαστές της πάλαι ποτέ σειράς ταινιών Karate Kid να ενθουσιαστούν.

Μία από τις σειρές που γιόρτασε στις 5 Οκτωβρίου τα είκοσι χρόνια από την προβολή του πρώτου της επεισοδίου, είναι τα αγέραστα Gilmore Girls. H σειρά που προβάλλεται ξανά στο Netflix δεν έκλεισε τα είκοσι χρόνια της έτσι απλά, αλλά η πρωταγωνίστρια Lauren Graham έστειλε ένα γλυκό μήνυμα στους φανς της στο Twitter.



Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα επετειακό κλιπ που ετοίμασε για τα Gilmore Girls η ομάδα του Netflix και εξήγησε πως νιώθει την αγάπη και το δέσιμο που αισθάνονται οι φανς της σειράς με εκείνη και όλους τους πρωταγωνιστές.

Ήταν 5 Οκτώβρη του 2000 όταν η μαμά Lorelei Gilmore και η κόρη της Rori μπήκαν στις οθόνες και στις καρδιές μας. Η σειρά ολοκληρώθηκε σε επτά σεζόν και υπήρξε και μια μίνι επανένωση το 2016.

Δημιουργός της σειράς ήταν η Amy Sherman-Palladino η οποία δημιούργησε πριν δύο χρόνια και το αριστούργημα The Marvelous Mrs. Maisel.