Σίσσυ Χρηστίδου: Με μία selfie ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες likes σε μία μέρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Με μία selfie ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες likes σε μία μέρα

Η υπέροχη φωτογραφία της παρουσιάστριας.

Το να έχεις έναν ωραίο λογαριασμό στο Instagram σήμερα είναι σημαντικό. Ειδικά όταν η δουλειά σου έχει να κάνει με social media και showbiz. Αποτελεί έναν τρόπο να παραμένεις συνδεδεμένη με το κοινό σου, να μοιράζεσαι εξελίξεις της ζωής σου -επαγγελματικής και προσωπικής- και γενικά είναι ένα μέσο που βοηθάει να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα διαρκώς. Δεν είναι, όμως, εύκολο να έχεις ένα αισθητικά ωραίο και ενδιαφέρον προφίλ.

Διάσημες, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν έχουν καθόλου να ανησυχούν για αυτό, αφού το Instagram τους είναι σούπερ. Τι σημαίνει αυτό; Τακτική ανανέωση, αλλά όχι τόση που να κουράζει. Όχι περιορισμός στα καθαρά επαγγελματικά θέματα. Selfies. Βίντεο. Τα πάντα.




Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που τη δεδομένη στιγμή μετράει πάνω από 850 χιλιάδες followers να βρίσκονται συντονισμένοι, ώστε να επιδοθούν σε likes και σχόλια στις αναρτήσεις που τους έχουν κερδίσει. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη της παρουσιάστριας που κατάφερε να ξεπεράσει τα 40 χιλιάδες likes μέσα σε μία μέρα.

Η συγκεκριμένη λήψη πρόκειται για μία selfie, στην οποία η Χρηστίδου ποζάρει πολύ φυσική, με το φως του ηλίου να κολακεύει το πρόσωπό της. Οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν και δε σταμάτησαν να την εκθειάζουν.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.