Επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες η Μενεγάκη και αποκάλυψε τι κάνει για πρώτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες η Μενεγάκη και αποκάλυψε τι κάνει για πρώτη φορά

Η νέα συνήθεια της Ελένης Μενεγάκη

Eπιτέλους, είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να μιλά μπροστά στις κάμερες μετά την τελευταία της εκπομπή στον Άλφα, την 1η Ιουλίου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ελένη δήλωσε μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες αλλά υπήρξε λαλίστατη και δεν έκρυψε τις νέες συνήθειες που έχει καθιερώσει στη ζωή της τη νέα χρονιά.

«H αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα πως τώρα κάτι δεν κάνω ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση. Είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να κάτσω λίγο ήσυχα. Όσο ήμουν στην Άνδρο, δεν είδα τηλεόραση, στην Αθήνα βλέπω όλα τα προγράμματα και μετά κλείνω την τηλεόραση», τόνισε η παρουσιάστρια η οποία ξεκαθάρισε πάντως πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τιβί τη φετινή σεζόν:

«Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε».

H Ωραία Ελένη της τιβί αποκάλυψε παράλληλα, τι είναι αυτό που κάνει και απολαμβάνει για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια!



«Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική πρώτη φορά, ανοίγω κούτες από την δουλειά με ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, ψάχνω να δω τι θέλω να τα κάνω. Το πρωί κάνω λοιπόν την γυμναστική μου, περπατάω, κάνω πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν είχα ποτέ τον χρόνο. Κάνω την γυμναστικούλα μου το πρωί, όχι καθημερινά αλλά έχω πει στην δασκάλα μου να μην με λυπηθεί», τόνισε η Ελένη.