J2Us: Επιστρέφει και αυτά είναι τα 12 ζευγάρια

J2Us: Επιστρέφει και αυτά είναι τα 12 ζευγάρια

Λίγό πριν την πρεμιέρα έγιναν γνωστά

Αν υπάρχει κάτι σε πληθώρα στην ελληνική τηλεόραση φέτος, αυτά είναι τα reality. Greece’s Next Top Model, The Bachelor, Big Brother, Voice είναι κάποια από αυτά που ήδη παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, με ένα ακόμη να κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες. Ο λόγος για το Just the 2 of Us, το οποίο θα το δούμε το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου.

Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε τον Μάρτιο την ημέρα που ανακοινώθηκε το lockdown και όλα τότε ήταν πολύ διαφορετικά στη ζωή μας. 7 μήνες μετά θα λέγαμε πως τα πράγματα έχουν κάπως καλυτερέψει και περιμένουμε να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα και ο κορονοϊός. Το J2Us κάνει πρεμιέρα σε μια εβδομάδα και έχουμε αγωνία να δούμε πως θα είναι αυτή η σεζόν.

Η κριτική επιτροπή έχει παραμείνει ίδια με κριτές τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Μαρία Μπακοδήμου, ενώ στην παρουσίαση βρίσκεται ξανά ο Νίκος Κοκλώνης. Ποια είναι όμως τα ζευγάρια που θα δούμε φέτος να διεκδικούν τη νίκη με νύχια και με δόντια και με όπλο τη φωνή τους; Μπορεί να μην έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τα ζευγάρια, όμως μέσα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up, μάθαμε ποια θα είναι αυτά, και αλήθεια έχουμε ενθουσιαστεί.

Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί που θα διαγωνίζονται από το επόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο για την κατάκτηση του επάθλου.

Είσαι έτοιμη να μάθεις τα 12 ζευγάρια;

1. Ραχήλ Μακρή – Νικόλας Ραπτάκης
2. Αντώνης Λουδάρος – Πέννυ Μπαλτατζή
3. Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Γιώργος Τσαλίκης
4. Θανάσης Πασσάς – Γωγώ Τσαμπά
5. Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης
6. Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ζόζεφιν
7. Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος
8. Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τριαντάφυλλος
9. Παρθένα Χοροζίδου – Χρήστος Χολίδης
10. Πηγή Δεβετζή – Έφη Σαρρή
11. Γιάννης Αθητάκης – Ζωζώ Σαπουντζάκη
12. Ζωή Δημητράκου – Λευτέρης Πανταζής