Η Shakira μίλησε με τον πρίγκιπα William και αυτό που του πρότεινε ξαφνιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η Shakira μίλησε με τον πρίγκιπα William και αυτό που του πρότεινε ξαφνιάζει

Ο διάλογος του William με την Shakira έκρυβε διαμαντάκια

Γελάκια και μια απίθανη χημεία έκρυβε η συνομιλία του πρίγκιπα William με την Shakira. Κι αν απορείς με την συνέντευξη αυτή, ο William δημιούργησε ένα περιβαλλοντικό βραβείο διαθέτοντας το ποσό των 65 εκατομμυρίων κι έτσι, από το 2021, το Earthshot Prize θα απονέμεται ετησίως σε πέντε άτομα, οργανισμούς ή ομάδες για λύσεις στους πέντε στόχους που θέτει το Earthshot Prize: την προστασία και αποκατάσταση της φύσης, τον καθαρισμό του αέρα, την ανάκαμψη των ωκεανών, την οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς απόβλητα και την αποκατάσταση κλίματος.

Για την επιτροπή που θα επιλέξει τους νικητές, ο William δημιούργησε ένα πάνελ με 13 παγκόσμιους υγείες από διαφορετικούς χώρους όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός με προσωπικότητες όπως η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ο μπασκετμπολίστα Yao Ming, η Shakira, και η Cate Blanchett. Φαίνεται όμως πως η συνέντευξη με την Shakira κέρδισε την καρδιά του William.

Ξεκινώντας άλλωστε χαλαρά την κουβέντα με τον πρίγκιπα, η τραγουδίστρια πρότεινε στον William να τον φιλοξενήσει στην Κολομβία και να τον ξεναγήσει στην χώρα τις και στις πολλές και διαφορετικές όμορφες γωνιές της.



Τα πειράγματα δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και ο William αποκάλυψε στην Shakira πως έχει παρακολουθήσει το βιντεάκι της κι εκείνη σάστισε κι εξήγησε την ιστορία πίσω από αυτό, χωρίς η κουβεντούλα αυτή να έχει καμία σχέση με το βραβείο και το περιβάλλον.
Κάποια στιγμή, πρίγκιπας και Shakira άρχισαν να εξηγούν ο ένας στον άλλο πόσο ωραίο είναι να βρίσκεις κάτι που σου αρέσει, ένα νέο πάθος και να μαθαίνεις κάτι νέο όσο ζεις.


https://www.instagram.com/p/CGElucdF565/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading