William-Kate Middleton: Ο τηλεφωνικός χωρισμός που δεν γνώριζες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
William-Kate Middleton: Ο τηλεφωνικός χωρισμός που δεν γνώριζες

Ή που ίσως δεν θυμάσαι καθόλου

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, και έχουν τρία αξιολάτρευτα παιδάκια. Μαζί με τον Harry και τη Meghan Markle αποτελούσαν τη Fab 4, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις τους δεν θα λέγαμε πως είναι και οι καλύτερες. Παρ’ όλα αυτά οι γραμμές αυτές δεν γράφονται για να σχολιάσουμε τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά για τον χωρισμό του Wills και της Kate.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Η δούκισσα Kate και ο πρίγκιπας William παντρεύτηκαν το 2011, αλλά πριν από τότε, η σχέση τους φέρεται να ήταν on &off (aka χώριζαν και τα ξαναέφτιαχναν) για χρόνια. Στο νέο βιβλίο του Robert Lacey, «Battle of the Brothers», ο συγγραφέας περιγράφει λεπτομερώς πώς ο πρίγκιπας William κάλεσε κάποτε τη δούκισσα στο τηλέφωνο, κάπου το 2007, για να χωρίσει μαζί της με μια τηλεφωνική κλήση διάρκειας μιας ώρας.

«Στις 11 Απριλίου εκείνη τη χρονιά, η Kate απαλλάχθηκε από μια συνάντηση στο Jigsaw, το κατάστημα μόδας στο οποίο είχε αρχίσει να εργάζεται πρόσφατα, για να λάβει μια κλήση από τον William σε ένα δωμάτιο όπου κανείς δεν την άκουγε. Έκλεισε την πόρτα για περισσότερο από μία ώρα. Όταν βγήκε, ήταν single», έγραψε ο Robert σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στη Daily Mail. «Ο William βρήκε δύσκολη τη γνωριμία, για αρχή, όταν ένας εκπληκτικός αριθμός νεαρών γυναικών από τον κύκλο του τον απέρριπτε . Μπορούσαν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για το πού βρισκόταν η καρδιά του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει».

Ο συγγραφέας συνέχισε: «Ξαφνικά κορίτσια από τη Βραζιλία δεν του φαινόταν πλέον τόσο λαμπερά, και στον πρίγκιπα έλειπε η οικογένειά του. Μια καθιερωμένη συνήθεια της χρονιάς του William στο Sandhurst ήταν η κανονική του διανυκτέρευση το απόγευμα της Παρασκευής στο Bucklebury, όπου μπορούσε να τον φροντίσει η Carole - και επίσης να νιώθει σαν πατέρα τον ήσυχο και στοργικό Michael που, μπορούσε να προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη , σε ορισμένα θέματα, από τον πρίγκιπα Κάρολο».

Στη συνέχεια, μόλις δεκάμιση εβδομάδες μετά την κλήση στην Kate Middleton, το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται και να χορεύει πολύ κοντά ο ένας στον άλλο σε ένα πάρτι στους στρατώνες του πρίγκιπα στο Bovington, του Dorset.

Εσύ θυμάσαι αυτόν τον χωρισμό τους; Τρία χρόνια αργότερα William και Kate αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν.