Τρεις μήνες μετά τη μυστική γέννα, η ηθοποιός μας μας δείχνει το σώμα της

Πατούλια Κατερίνα
Τρεις μήνες μετά τη μυστική γέννα, η ηθοποιός μας μας δείχνει το σώμα της

Σαν να μην γέννησε ποτέ

Στα μέσα Ιουλίου, η είδηση πως η Jessica Biel και ο Justin Timberlake έγιναν γονείς για δεύτερη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δεν είχαν κάνει καμία ανακοίνωση για την δεύτερη μυστική εγκυμοσύνη αλλά η Daily Mail μετέδιδε αποκλειστικά πως ο 39χρονος και η 38χρονη απέκτησαν ένα ακόμα αγοράκι.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2012 και έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Silas Randall που είναι σήμερα πέντε ετών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες δεν είχαμε δει την Biel η οποία προτιμούσε να περνάει μηνύματα στο Instagram μέσα από quotes, ενώ ξέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας στις ΗΠΑ, η οικογένεια είχε απομονωθεί στο σπίτι της στην Montana.



Η Biel που ακόμα και στα γενέθλιά της τον Μάρτιο έκρυβε την κοιλίτσα της, είναι πάντως σήμερα πιο fit από ποτέ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε με το μήνυμά της να πείσει τον κόσμο και ειδικά τις γυναίκες να ψηφίσουν, δεν διακρίνουμε κιλά εγκυμοσύνης αλλά η Jessica προτίμησε μαύρο παντελόνι και οι πόζες καλύπτουν έτσι κι αλλιώς οτιδήποτε θα έπρεπε να μην φαίνεται.

Αυτές πάντως είναι οι πρώτες ολόσωμες πόζες μετά την γέννηση του δεύτερου γιου του ζευγαριού που φημολογείται πως έλαβε το όνομα Phew.

Τις λεπτομέρειες για το μωρό πάντως, είχε προδώσει ο φίλος του Timberlake και πρώην μέλος των NCYNC, Lance Bass, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως το μωρό είναι χαριτωμένος και η Jessica με τον Justin πολύ πολύ χαρούμενοι.