Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα αποκάλυψε για τις σβησμένες φωτογραφίες στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα αποκάλυψε για τις σβησμένες φωτογραφίες στο Instagram

Τι αποκάλυψε η Ιώαννα για τις φωτογραφίες που διέγραψε

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την κριτική για την εμφάνιση της από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν να απαντούν η μία στην άλλη με την Μαλέσκου να απαντά τελευταία πως ναι μεν συγχωρεί τα λάθη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα ξεχνάει.



Σήμερα, η Ιωάννα βρέθηκε στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΙ, όπου μίλησε και για ένα ακόμα κομμάτι της ζωής της για το οποίο δέχτηκε έντονη κριτική.

Η παρουσιάστρια με την έναρξη της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ και τη μετακόμιση από την Κρήτη, φρόντισε να διαγράψει κάποιες φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram, ενώ υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να πουν πως η διαγραφή αυτή ήταν απαίτηση του σταθμού.
Η Ιωάννα φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και εξηγήσει επιτέλους τι ακριβώς ισχύει με τις διαγραμμένες φωτογραφίες.

«O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο. Δείτε την γκάφα της on air!

Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο.

Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα» εξήγησε η Ιωάννα Μαλέσκου.