Η selfie της Δούκισσας Νομικού έκρυβε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της

Πατούλια Κατερίνα
Η selfie της Δούκισσας Νομικού έκρυβε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της

H Δούκισσα Νομικού είναι μια χαρούμενη μαμά όπως όλες μας. Η παρουσιάστρια που μετά την γέννηση των παιδιών της απέχει από την τηλεόραση, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία δίχως ίχνος μακιγιάζ από τον καναπέ του σπιτιού της και ήταν όπως πάντα πανέμορφη.

Αυτό δεν είναι νέο θα πεις, μιας και η Δούκισσα ήταν, είναι και θα είναι πάντα καλλονή. Αυτό που δεν φαίνεται στην φωτογραφία είναι η ιστορία πίσω από αυτήν, την οποία έσπευσε η παρουσιάστρια να αναφέρει στην λεζάντα ζητώντας την συμβουλή και των υπόλοιπων πιο έμπειρων μαμάδων.

Το μήνυμα και όσα ανέφερε η Νομικού, θα σε κάνει να ταυτιστείς, ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά όπως η Δούκισσα.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί που ξύπνησα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε σηκωθεί και είχαμε τελειώσει και το πρωινό μας. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, μπουσουλητό, ποδόσφαιρο, κουζινικά, διαβάσαμε βιβλία, φτιάξαμε παζλ και πύργους, παίξαμε με τα αυτοκινητάκια αλλά και με κούκλες, κάναμε ποδήλατο, κάναμε και πατίνι, πήγαμε και στο πάρκο, κάναμε κούνια, τσουλήθρα και μαζέψαμε κουκουνάρια.. Μόλις γυρίσαμε σπίτι και η ώρα είναι ακόμη 12:30;

Και ρωτώ τις έμπειρες μανούλες: Τα πρωινά χουζούρια πότε θα επανέλθουν στη ζωή μας;
Ή μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Θα επανέλθουν ποτέ;
Καλό ΣΚ
#iwokeuplikethis #mommyoftwo #happymommy #nomakeup», έγραψε η Δούκισσα και πήρε βέβαια πληρωμένη απάντηση από μια άλλη διάσημη μαμά, την Έλλη Κοκκίνου.

Και είναι αλήθεια πως αυτό το πρωινό χουζούρεμα φαίνεται να λείπει πολύ από την Νομικού.

Τι απάντησε η Έλλη; Θα το δεις στην παρακάτω gallery.