Θυμάσαι τη Λυδία από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Σήμερα είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τη Λυδία από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Σήμερα είναι μια κούκλα

Δεν φαντάζεσαι πόσο έχει μεγαλώσει

Το «Λατρεμένοι μου γείτονες» ήταν μία από τις σειρές που προβαλλόταν στο Mega τις χρονιές 2007-2009. Το σενάριο της σειράς βασιζόταν σε αυτό της ισπανικής κωμωδίας Mis adorables vecinos που δημιούργησαν οι Manuel Ríos San Martín, Nacho Cabana, César Vidal Gil, Chus Vallejo και Pablo Barrera. Η σειρά παρουσίαζε τη ζωή δύο οικογενειών που ζούσαν σε διπλανά σπίτια και είχαν εντελώς διαφορετικές καταβολές, μορφωτικό επίπεδο και συνήθειες.

Το ένα ζευγάρι της σειράς που πρωταγωνίστησε στη δεύτερη σεζόν, ήταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης με τη Ράνια Σχίζα, οι οποίοι είχαν δύο κόρες, την Ιφιγένεια και τη Λυδία. Η Λυδία ήταν η μικρή κόρη της οικογένειας και η πιο άτακτη. Η Μαρίτα Γαγάνη ενσάρκωσε το ρόλο της, και αλήθεια δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με το πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα.

Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά η σειρά (ο δεύτερος κύκλος που είδαμε τη μικρή Λυδία ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου 2008) και αλήθεια μας φαίνεται τόσο παράξενο που έχουν περάσει τόσα χρόνια και μοιάζει σαν να ήταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μόλις πέρυσι η σειρά. Σε αυτό μάλλον έχουν συμβάλλει ιδιαίτερα οι επαναλήψεις που προβάλλονται κάθε τόσο.

Ας επιστρέψουμε όμως στην αρχική μας ερώτηση. Θυμάσαι καθόλου τη μικρή Λυδία; Είτε τη θυμάσαι, είτε όχι εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε –και να σου δείξουμε κυρίως- πως η Λυδία (aka Μαρίτα Γαγάνη) έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα. Η Μαρίτα ασχολείται με την υποκριτική, και φέτος έχουμε την τύχη να την παρακολουθούμε και πάλι στην τηλεόραση. Και όχι δεν εννοούμε στην επανάληψη των γειτόνων.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, θα την βλέπουμε στην κωμωδία του ΑΝΤ1, «Φαμίλια», όπου υποδύεται την Έλλη Αρμαούση, τη δίδυμη κόρη του Γιάννη Αρμαούση (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και της Μαίρης Κρητικού (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Εμείς βρήκαμε και το Instagram account της σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να δεις ακόμη κάποιο επεισόδιο και μπορείς να τη δεις στη gallery που ακολουθεί.