Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Δες τη ντυμένη νύφη

Τη μεγαλύτερη έκπληξη για το 2020 μας επεφύλασσε εν τέλει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία παρά τα όσα είχαν κυκλοφορήσει, και παρά τα όσα πιστεύαμε παντρεύτηκε χθες με τον αγαπημένο της, κάτω από άκρα μυστικότητα. Γνωρίζαμε για τον γάμο της, όμως μερικές ημέρες πριν είχε κυκλοφορήσει πως δεν θα γίνει ο γάμος λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Τελικά ο γάμος έγινε και η Ελεονώρα ήταν πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ. Κάτω από άκρα μυστικότητα και με ελάχιστους καλεσμένους η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν στις Σπέτσες και μας χάρισαν κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια μάλιστα λίγες μόνο ώρες μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου ανέβασε στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία.

To νυφικό της Ελεονώρας ήταν σύγχρονο και απέφυγε την δαντέλα, την οποία είχε προτιμήσει στο pre wedding πάρτι. Οι πτυχώσεις και οι όγκοι παραπέμπτουν σε vintage inspired κομμάτι που ταιριάζει απίστευτα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της τραγουδίστριας. Το υπέροχο ολόλευκο νυφικό αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.
Στο pre-wedding party η Ελεονώρα επέλεξε επίσης ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο, μαγνητίζοντας τους καλεσμένους!

Για την ακρίβεια έκανε το πρώτο της story ως παντρεμένη και προς έκπληξή μας ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε να δούμε. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη ποζάρει με το νυφικό της (δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη) στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ευχαριστεί τον κόσμο και τους θαυμαστές της και followers για τα σχόλια και τις ευχές.