Καφέ της Χαράς: Μάνος και Βάλια φιλήθηκαν ξανά και το Twitter τους αποθέωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καφέ της Χαράς: Μάνος και Βάλια φιλήθηκαν ξανά και το Twitter τους αποθέωσε

15 χρόνια το περιμέναμε το ειδύλλιο αυτό

Μπορεί τα μαγαζιά να κλείνουν στις 12 λόγω της πανδημίας και οι επιλογές μας για εξόδους να μην είναι πολλές, όμως και σπίτι όταν μένουμε, υπάρχουν πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Δευτέρα-Τρίτη παρακολουθούμε GNTM και τις Παρασκευές το Καφέ της Χαράς. Το αγαπημένο μας καφέ, έχει γίνει το δικό μας στέκι τις Παρασκευές και κάθε φορά ανυπομονούμε για το καινούργιο επεισόδιο.

Μπορεί τον Μάρτιο πριν το lockdown ο Χάρης Ρώμας να μας άφησε με το πρώτο αμήχανο φιλί Βάλιας και Μάνου στην πρόβα του μιούζικαλ, όμως ξέραμε πως δεν θα μας άφηνε μόνο σε αυτό. Τρίτο επεισόδιο μετά την επιστροφή του, και οι δυο τους φιλήθηκαν ξανά. Και το twitter, αλλά και εμείς τρελαθήκαμε από τη χαρά μας και τη συγκίνηση.

Μας άρεσε τόσο η σκηνή αυτή που την περιμέναμε 15 χρόνια, που είχαμε σχεδόν μας πέρασε αδιάφορο πως ο Πώποτας τους έπιασε ξανά να φιλιούνται. Η Βάλια γύρισε με ημικρανία στο σπίτι της και ο Μάνος την ακολούθησε για να της μιλήσει. Φυσικά η ερωτική εξομολόγηση που ακολούθησε δεν ήταν όπως τη φανταστήκαμε, όμως το φιλί τους ήταν η πιο όμορφη σκηνή του επεισοδίου.

Οι fans στο Twitter εννοείται τρελάθηκαν με την εξέλιξη αυτή, και τα σχόλια έπεσαν βροχή για το ζευγάρι, που όλοι θέλουν να δουν μαζί. Μάλιστα υπάρχει και σχόλιο που αναφέρει πως πλέον προτιμά να δει μαζί Μάνο-Βάλια, παρά Χαρά-Πώποτα. Εσύ σε ποιο group ανήκεις;DPG Network