Κατερίνα Καινούργιου: Το στιγμιότυπο με τον Φίλιππο που δεν έχεις δει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατερίνα Καινούργιου: Το στιγμιότυπο με τον Φίλιππο που δεν έχεις δει

Και που αποδεικνύει πόσο ερωτευμένη είναι

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες και παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Είναι κάτι που γνωρίζεις από μόνη σου, αλλά και να μην το ξέρεις αρκεί μια βόλτα στο Instagram account της και να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες της.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου, τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουμε δει στα social media της. Η Κατερίνα είναι πολύ ερωτευμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε της post μαζί του, ακόμη και στο πιο απλό.

Ο τρόπος που τον κοιτάζει, αυτά που γράφει στα caption των φωτογραφιών της αποδεικνύουν πως είναι φουλ ερωτευμένη, και αυτή η Κατερίνα μας αρέσει πραγματικά πολύ. Υπάρχει μάλιστα ένα στιγμιότυπο που ίσως να μην είδες στο feed σου στο Instagram, στο οποίο η Κατερίνα είναι πραγματικά υπέροχη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Στο στιγμιότυπο αυτό που άλλος τους απαθανάτισε είναι φυσικά μαζί με τον σύντροφό της, και αν ψάχνεις μια λεζάντα για να τη «χαρακτηρίσεις» αρκεί να δεις προσεκτικά την παρουσιάστρια, και πως εκείνη παρακολουθεί τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους είχαν βγει για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας, και η βραδιά άνηκε μόνο στους δυο τους. Το Σαββατοκύριακο το περνούν στη Σαντορίνη όπως είδαμε μέσα από τα social media της παρουσιάστριας, και αλήθεια ζηλέψαμε απίστευτα με τη θέα.

Δες τη φωτό τους στη gallery που ακολουθεί.