Κανένα DNA τεστ: Η κίνηση της North απέδειξε πως είναι 100% κόρη του Kanye

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένα DNA τεστ: Η κίνηση της North απέδειξε πως είναι 100% κόρη του Kanye

Μμμ, μάλλον θα λέγαμε πως μοιάζει στον μπαμπά της

Τα δημοσιεύματα για την υγεία και την κατάσταση του Kanye West κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη μετά τις κρίσεις που πέρασε όλο το καλοκαίρι, όμως δείχνει αυτό το διάστημα να είναι κάπως καλύτερα. Μάλιστα περνάει το Σαββατοκύριακο με την κόρη του, North, η οποία παρά το γεγονός πως όσο μεγαλώνει είναι ίδια η μαμά της Kim Kardashian, στον χαρακτήρα δεν θα λέγαμε πως της μοιάζει τόσο.

Μάλλον κάτι έχει πάρει και από τον Kanye West και δεν θα λέγαμε πως έχει πάρει τα καλά στοιχεία του. Όχι πως ξέρουμε ποια είναι τα καλά του, αφού ποτέ δεν μας τα έχει δείξει, αλλά η κίνηση της North ήταν σίγουρη ανάρμοστη και μοιάζει πολύ σε αυτά που κάνει κατά διαστήματα ο μπαμπάς της.

North και Kanye βρίσκονται για το Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και οι παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί για να τους απαθανατίσουν στη βόλτα τους. Η North West εννοείται αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων και η απάντησή της στις φωτό που την έβγαλαν δεν ήταν σίγουρα κομψή. Η 7χρονη κόρη της Kim Kardashian έβγαλε επανειλημμένα τη γλώσσα της στους δημοσιογράφους, κι έγινε φυσικά viral.


https://www.instagram.com/p/CGMDBDHnIj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Kanye West προσπάθησε να συνετίσει την κόρη του βάζοντας το χέρι του στο στόμα της και γελώντας ταυτόχρονα, όμως αυτή του η αντίδραση μαρτυρούσε πως δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη ντροπή που η North φέρθηκε έτσι. Άλλωστε ο ίδιος έχει κάνει και πολύ χειρότερα πράγματα.