Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που λίγοι παρατήρησαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που λίγοι παρατήρησαν

Εσύ την παρατήρησες;

Η φετινή χρονιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τελείως διαφορετική, αφού έχει αποχαιρετήσει την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model και τη βλέπουμε σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα με δική της εκπομπή στον ρόλο της παρουσιάστριας φυσικά. Η πρώην κριτής του reality μοντέλων τα πηγαίνει περίφημα και σε αυτόν το ρόλο και μπορείς να την παρακολουθείς καθημερινά το μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Αν το κάνεις ήδη και είσαι fan της, θα έχεις ήδη παρατηρήσει την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Αν όχι θα σου δώσουμε λίγο χρόνο να κοιτάξεις τις φωτογραφίες της και να μας βρεις τι άλλαξε επάνω της η παρουσιάστρια και μοντέλο. Η μελαχρινή καλλονή έχει ένα πράγμα που τη χαρακτηρίζει και είναι το σήμα κατατεθέν της θα λέγαμε.

Τα μακριά μαλλιά και οι αφέλειες είναι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ότι το ponytail για την Ariana Grande. Κι επειδή ακριβώς την έχεις συνηθίσει έτσι, γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκες την αλλαγή της. Η Ηλιάνα έκανε ένα refresh στο hair look της, πήρε λίγο το μάκρος των φανταστικών μαλλιών της, και έκοψε τις αφέλειες της που αλήθεια είχαν μακρύνει αρκετά.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί η αλλαγή δεν είναι τόσο μεγάλη και γι’ αυτό δεν είναι εύκολα ορατή. Ωστόσο αν είσαι πιστή fan της και λίγο παρατηρητική σίγουρα το βλέπεις.

Τσέκαρε τις φωτό στη gallery και θα καταλάβεις.