Eπιστρέφει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες

Πατούλια Κατερίνα
Eπιστρέφει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες

Άρον άρον στο Λονδίνο ο Harry

Μετά από μήνες απουσίας από το Λονδίνο κι ενώ στις τελευταίες του εμφανίσεις και με όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει, έχει κάψει τις γέφυρες επιστροφής, ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει ταξίδι για τη Βρετανία.

Και μην φανταστείς πως είναι ένα χαλαρό ταξίδι για να δει την οικογένειά του που τόσο του έλειψε. Τον Harry ζήτησε να δει από κοντά ή μάλλον καλύτερα απαίτησε να δει η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Το προσωπικό της βασίλισσας, ζήτησε το Frogmore Cottage, η κατοικία των Sussexes στην Βρετανία, να καθαριστεί και να είναι έτοιμο προς χρήση μιας και ο Harry επιστρέφει, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Daily mail.



Tα άτομα από το Παλάτι δεν γνωρίζουν αν στο ταξίδι αυτό ο Harry θα έχει δίπλα του και την Meghan Markle, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως θα γίνει σκληρή κουβέντα με την βασίλισσα.

Οι δηλώσεις του 36χρονου Harry άλλωστε που κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει στην Αμερική και τα όσα εξαπέλυσε κατά του Trump έχουν κάνουν την 94χρονη μονάρχη έξαλλη, μιας και ένα βασικό σημείο του πρωτοκόλλου είναι να μην καθοδηγεί τον κόσμο σε πολιτικές πεποιθήσεις.

Η Penny Junor, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη κάψει τις γέφυρες με την υπόλοιπη οικογένεια και δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο βουλευτής μάλιστα του Missouri, Jason Smith, ζήτησε μάλιστα με επίσημο γράμμα στην βρετανική πρεσβεία, να λάβει θέση η βασίλισσα και να ζητήσει αυτολεξεί από τον Harry και τη Meghan να βγάλουν τον σκασμό, θεωρώντας πως ναι μεν είναι απλοί πολίτες στις ΗΠΑ αλλά οι τίτλοι που φέρουν κάνει τον κόσμο να πιστεύει πως εκφράζουν πεποιθήσεις ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας.

Η κουβέντα του Harry με την βασίλισσα φαίνεται πως θα κινηθεί σε δύο άξονες. Πρώτον στο αν η Ελισάβετ θα ξηλώσει τελείως τους τίτλους του εγγονού της και της Markle. Δεύτερον αν θα πάρει και την βίζα του Harry, για την οποία δεν έχει γίνει σαφές τι ισχύει.

Δεν γνωρίζουμε αν ο πρίγκιπας ταξιδεύει στις ΗΠΑ και μένει εκεί ως σύζυγος Αμερικανίδας πολίτη, με περιθώριο δύο ετών διαμονής ή αν ταξιδεύει με τον βασιλικό του τίτλο, γεγονός που θα σήμαινε πως βάσει πρωτοκόλλου δεν μπορεί να κάνει καμία πολιτική τοποθέτηση.