Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πατούλια Κατερίνα
Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Μαρία βγήκε από το νοσοκομείο

Μια γαστρεντερίτιδα στην οποία δεν έδωσε την σημασία που έπρεπε, έστειλε την Μαρία Ηλιάκη για νοσηλεία. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο πως νοσηλεύεται με ορό μιας και δεν έδωσε στα συμπτώματά της την σημασία που έπρεπε.

«Παιδιά επειδή με ψάχνατε, να σας πω ότι ταλαιπωρούμαι από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσα πολύ σημασία και κατέληξα να νοσηλευτώ. Όμως είμαι καλά! Από αύριο πάλι μαζί στις επάλξεις. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί σαν την υγεία τίποτα» είπε στο βίντεο.





Η περιπέτεια υγείας της Ηλιάκη είχε αίσιο τέλος, μιας και η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο μετά από τρεις ολόκληρες ημέρες.
Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram και εξήγησε το πιο απλό:

«Μετά από 3 μέρες νοσηλείας...θυμάσαι ξανά πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα στη ζωή... #happymonday #happylife», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει έτσι κι αλλιώς μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, χάνοντας αρκετά παραπανίσια κιλά και βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή της. Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, μιας και εκεί ζει μόνιμα και εργάζεται ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης.