Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξόρμηση με τις φίλες της στην ειδυλλιακή τοποθεσία

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξόρμηση με τις φίλες της στην ειδυλλιακή τοποθεσία

Τα κορίτσια περνάνε όμορφα και το δείχνουν.

Τι κι αν έχουμε διανύσει σχεδόν τον μισό Οκτώβρη, ο καιρός φαίνεται να έχει μείνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Σίγουρα, στην Ελλάδα οι θερινές θερμοκρασίες διαρκούν περισσότερο από τα συνηθισμένα, αλλά, φέτος, μπορείς να πεις ότι είναι από τις χρονιές που έχουν πάει το συγκεκριμένο θέμα ένα βήμα παραπέρα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να οργανώσεις μία εξόρμηση σε έναν όμορφο προορισμό και να απολαύσεις τις εξαιρετικές συνθήκες όσο ακόμη μπορείς; Θα ξεκουραστείς, θα χαλαρώσεις, θα ξεχαστείς. Κι αυτά είναι πράγματα που όλοι θέλουμε λίγο ή πολύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντως, έκανε ακριβώς αυτό και ο προορισμός που επέλεξε για να το πραγματοποιήσει είναι η Παύλιανη, ένα ορεινό χωριό στον νομό Φθιώτιδας. Η τοποθεσία είναι τουλάχιστον υπέροχη αν είσαι του βουνού και της φύσης και από τα πλάνα που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram της, δεν μπορείς παρά να ερωτευτείς τις εικόνες, ίσως και να δεις το πρόγραμμά σου, για να το προσθέσεις.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί μαζί με τις καλές τις φίλες, την Έβελυν Καζαντζόγλου, τη Χριστίνα Κοντοβά και την Κατρίνα Τσάνταλη και τα τέσσερα κορίτσια δείχνουν να απέκτησαν πολύ όμορφες στιγμές, κρίνοντας από το υλικό που έχουν μοιραστεί μαζί μας.

Δες περισσότερα για την εξόρμησή τους στα βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.

Μερικά από τα βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου:








Στα stories της Κατρίνας Τσάνταλη: