GNTM 3: Ο Δημοσθένης βγαίνει από το σπίτι, όχι όμως λόγω αποχώρησης

GNTM 3: Ο Δημοσθένης βγαίνει από το σπίτι, όχι όμως λόγω αποχώρησης

Νίκησε σε μια από τις σημερινές δοκιμασίες και η επιβράβευση ήταν αυτή ακριβώς.

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για τους διαγωνιζόμενους του Grecee's Next Top Model, μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Ξένιας και τις εντάσεις μεταξύ όλων των παικτών, κυρίως προς τον Δημοσθένη. Μόνο οι φίλοι του είναι εκείνοι που του μιλάνε και σε αυτούς βρίσκονται ο Παναγιώτης Π. η Ρασέλ και ο Edward. Οι υπόλοιποι παίκτες θέλουν απλά να διώξουν τον Δημοσθένη από το σπίτι του GNTM 3 για να εκδικηθούν για την αποχώρηση την Ξένιας μετά από την κοινή τους φωτογράφιση. Πού να ήξεραν τι θα τους «έβρισκε» σήμερα.



Αυτή τη φορά για τους διαγωνιζόμενους η ημέρα ξεκινά με ένα μάθημα από την Μάρα Σαμαρτζή, με σκοπό τη σωστή χρήση των social media από ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling.



Το μάθημα πήγε περίφημα και η συνέχεια επιφύλασσε μια έκπληξη για τα παιδιά. Ακολούθησε μια δοκιμασία επιβράβευσης στην οποία ο στόχος τους ήταν να προωθήσουν μια μάσκα προσώπου μέσα από τα social media και το «έπαθλο» είναι μια χαλαρωτική βραδιά για coctails. Ναι, κέρδισε ο Δημοσθένης.

Καταλαβαίνεις ότι μετά από αυτό όλοι... τραβούσαν τα μαλλιά τους. Η νίκη του Δημοσθένη έριξε από τα σύννεφα πολλούς και κυρίως εκείνους που δεν τον θέλουν καθόλου. Να σου πούμε βέβαια ότι μαζί του μπορεί να πάρει ακόμη δύο άτομα και αυτά δεν είναι άλλα από τον Edward και την Ρασέλ.