GNTM 3 spoiler: Τη σημερινή αποχώρηση δεν τη περιμένεις με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3 spoiler: Τη σημερινή αποχώρηση δεν τη περιμένεις με τίποτα

Τελικά δεν έσπασε η γκίνια

Το Greece’s Next Top Model έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος μιας και είναι μικτό, και κάθε φορά έχουμε κι έναν διαφορετικό αγαπημένο παίκτη. Αγόρια και κορίτσια δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα πάντα μας εντυπωσιάζει και μας αφήνει άφωνες. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουμε με τους κριτές, αυτό είναι το σημείο που αναφέρουν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο στα σετ της φωτογράφισης, μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει η φωτό στο πλατό.

Και είναι αλήθεια πως ουκ ολίγες φορές έχουμε ενθουσιαστεί τόσο με μια λήψη και εν τέλει στο πλατό βλέπουμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδαμε εξαρχής. Και αν εχθές κάπως χάρηκες που επιτέλους αποχώρησε ένα αγόρι, σήμερα θα στεναχωρηθείς, γιατί και πάλι επιστρέφουμε στις αποχωρήσεις κοριτσιών.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς μαρτύρησε την αποχώρηση τη σημερινή, όταν σε παίκτρια έδωσε τη φωτογραφία της και της είπε να ξυπνήσει και να δώσει το καλύτερό της, γιατί την επόμενη φορά ίσως να μην είναι τόσο τυχερή ξανά. Σήμερα επιτέλους θα παρακολουθήσουμε και το makeover που περιμένουμε τόσες μέρες, και η ανυπομονησία μας δεν στο κρύβουμε είναι μεγάλη.

Περιμένουμε να δούμε τι θα απογίνουν όλα αυτά τα μακριά μαλλιά και τα ιδιαίτερα χρώματα που έχουν τα κορίτσια, αλλά και τι αλλαγές θα δούμε στα αγόρια. Στο τέλος του makeover και της αντίστοιχης λογικά δοκιμασίας θα δούμε και την αποχώρηση της κοπέλας. Ποια είναι αυτή; Θα τη μάθεις στη gallery που ακολουθεί.