Κι όμως! Μόλις έφυγε από το GNTM 3 το πιο όμορφο αγόρι

Κι όμως! Μόλις έφυγε από το GNTM 3 το πιο όμορφο αγόρι

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε θέλαμε να δούμε σήμερα.

Η σημερινή δοκιμασία έκρυβε πολλές παγίδες για τους παίκτες και όπως φαίνεται η φωτογράφιση με τις κατσαρίδες, τις προνύμφες και τα σκουλήκια δεν ήταν εύκολη υπόθεση για κανέναν. Ενώ οι εντάσεις έχουν ήδη επηρεάσει, τόσο την κρίση των τηλεθεατών, όσο και τους ίδιους τους παίκτες, φαίνεται ότι για τη διεκδίκηση της μιας και μοναδικής θέσης, εκείνη του νικητή, μπορούν να φτάσουν στα άκραακόμη και να φωτογραφηθούν με κατσαρίδες στο πρόσωπο.

Σήμερα, όλοι αναστατώθηκαν με την δοκιμασία των «ξεπεσμένων αριστοκρατών» και εντυπώσεις των κριτών με την πλειοψηφία δεν ήταν και η καλύτερη. Μη ξεχνάς πάντως ότι οι νικητές της προηγούμενης φωτογράφισης, ακολούθησαν μια άκρως στρατηγική μέθοδο μα όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα πάντως τους άφησε ευχαριστημένους.

Πρέπει να αποδεχθούμε πια, ότι δεν υπάρχουν φαβορί ονόματα στον διαγωνισμό, αφού το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα του GNTM 3. Ναι, καλά διάβασες ένα από τα hot πρόσωπα του παιχνιδιού μόλις αποχώρησε με την χειρότερη φωτογραφία. Σε αντίθεση με τον Αντρέα -που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία- το σετ του δεν πήγε και τόσο καλά.



Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, τον «ανταγωνιστή» του Ηρακλή. Αυτή ήταν σίγουρα μια εξέλιξη που δεν περιμέναμε τόσο σύντομα. Οι αντιδράσεις της πλειοψηφίας δε μας ξάφνιασε ιδιαίτερα, ιδίως η χαρά του Παναγιώτη Α. Εκτός από τα παιδιά της παρέας του, οι υπόλοιποι χάρηκαν με αυτή την αποχώρηση και αν μας ρωτάς, μόλις χάσαμε το πιο όμορφο αγόρι του Greece's Next Top Model.