Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο Greece’s Next Top Model 3

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο Greece’s Next Top Model 3

Οκ, δεν το περιμέναμε με τίποτα

«Love is in the air», είναι ένας τίτλος που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στο κείμενο αυτό, μιας και μιλάμε για ακόμη ένα ζευγάρι στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Μετά το ειδύλλιο Σήφη και Μαρινέλλας (τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν ήθελε καθόλου να φύγει ο Σήφης χθες) έχουμε ακόμη ένα, το οποίο πραγματικά δεν το φανταζόμασταν με τίποτα.

Δεν θα το πιστεύαμε ακόμη και αν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια. Και όμως ισχύει, και πρόκειται για δύο παίκτες που θεωρούνται γενικά φαβορί μέσα στο σπίτι του GNTM 3. Ο εγκλεισμός σε ένα σπίτι με αγόρια και κορίτσια, προφανώς και γέννησε το έρωτα σε αρκετούς παίκτες, και τώρα έχουμε το δεύτερο ζευγάρι που έχει αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης οι δυο τους ήρθαν κοντά και ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί ένα τρυφερό αίσθημα που μάλιστα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους βρίσκονται στους 9 που ξέραμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στο σπίτι, και δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει αυτό, γιατί βλέπουμε τις δυνατότητές τους.

Ο λόγος για τον 20χρονο Αιμιλιάνο και τη 19χρονη Μαριαγάπη Ξυπολιά, οι οποίοι αν και χαμηλών τόνων γενικά μέσα στο σπίτι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Αν τους σκεφτούμε πάντως μαζί δίπλα δίπλα, θα λέγαμε πως εξωτερικά τουλάχιστον δείχνουν πολύ ταιριαστοί, και το ίδιο ισχύει και για τον Σήφη με τη Μαρινέλλα.

Πιστεύεις μέχρι το τέλος του reality θα γεννηθούν και άλλοι έρωτες στο σπίτι του GNTM; Εμείς λέμε σίγουρα ναι.