Οι φωτογραφίες από τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας που δεν έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φωτογραφίες από τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας που δεν έχεις ξαναδεί

Γιόρτασε επέτειο 2 χρόνων

Ήταν 12 Οκτωβρίου 2018 όταν η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβηκε τα σκαλιά του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Jack Brooksbank. Ο γάμος της αρχικά ήταν κανονισμένος για τον Μάιο του 18’ ακυρώθηκε όμως και μεταφέρθηκε, όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Κάπως έτσι ο γάμος της Ευγενίας μετατέθηκε για τον Οκτώβρη, και χθες γιόρτασε δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον αγαπημένο της. Μάλιστα είναι έγκυος και στο πρώτο τους παιδάκι και αυτό είναι ίσως μία από τις ωραίες ειδήσεις που έχουμε ακούσει τελευταία από το παλάτι. Μπορεί η πριγκίπισσα Ευγενία να θύμωσε πολύ που Harry-Meghan ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως θα γίνουν γονείς την ημέρα του γάμου της, χθες όμως γιόρτασε δύο χρόνια από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή της.

Στο Instagram account της ανέβασε ένα μονταρισμένο βίντεο με φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας και τρεις φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί από εκείνη την ημέρα. Η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία στο βίντεο είχε εννέα φωτογραφίες με τις τρεις από αυτές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Το τραγούδι που ακουγόταν στο background του βίντεο ήταν το «Baby it’s you» των London Grammar.

«Είναι τα καλύτερα 2 χρόνια παντρεμένη μαζί σου και 10 χρόνια μαζί γενικά .. χαρούμενες αναμνήσεις πάντα αγαπημένε μου Jack», έγραφε στο caption της ανάρτησής της.