Ο σύζυγος της Salma Hayek είναι επίσης πατέρας του παιδιού της Linda Evangelista

Ο σύζυγος της Salma Hayek είναι επίσης πατέρας του παιδιού της Linda Evangelista

Πολλά καθήκοντα έπεσαν πάνω στον Francois-Henri Pinault, αν και με τον μισθό που παίρνει μάλλον θα τα βγάλει πέρα.

Ποιος να το φανταζόταν πως ο πραγματικός πατέρας του γιου του πρώην supermodel, Linda Evangelista, δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της Salma Hayek, ο δισεκατομμυριούχος Francois-Henri Pinault.

Η Evangelista και ο Pinault πέρασαν πολύ καιρό στα δικαστήρια σε μια προσπάθεια να κλείσουν μια δίκαιη συμφωνία και για τους δύο ως προς την ανατροφή του 4χρονου Augustine, και κατά πώς φαίνεται αυτό είναι κάτι που που θα συνεχιστεί μέχρι και το φθινόπωρο.

Το supermodel αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του γιου της μετά από χρόνια σιωπής, ενώ μάλιστα πίσω στο 2007, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν ο Pinault ήταν ο πατέρας, η Evangelista το αρνήθηκε λέγοντας πως πατέρας του παιδιού της ήταν ένας αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη.

Το γεγονός, πάντως, πως ο Pinault έχει μια κόρη με την Salma Hayek, την Valentina, η οποία είναι επίσης τεσσάρων χρονών, δεν πρέπει να βάζει σε υποψίες κανέναν. Οι πηγές θέλουν την Evangelista να έμεινε έγκυος από τον Pinault στις αρχές του 2006, όταν αυτός δεν είχε ξεκινήσει να βγαίνει ακόμα με την Hayek, την οποία παντρεύτηκε το 2009, στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Εκτός βέβαια από τα δύο αυτά παιδιά, ο Pinault έχει και άλλα δύο, από τον πρώτο του γάμο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, ως Chief Executive Manager της εταιρείας PPR στην οποία ανήκουν μεγάλες πολυτελείς φίρμες, όπως Gucci, Yves Saint Laurent και Balenciaga, δεν θα δυσκολευτεί και ιδιαίτερα να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του.