Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει στην πισίνα μιας σπηλιάς και εντυπωσιάζει

Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει στην πισίνα μιας σπηλιάς και εντυπωσιάζει

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Όλοι χρειαζόμαστε διακοπές ανά κάποια διαστήματα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που το άγχος και η πίεση συσσωρεύονται όσο περνάει ο καιρός. Και κάποτε έρχεται η στιγμή για την πολυπόθητη αποσυμπίεση που θα σε βοηθήσει να ξαναφορτίσεις μπαταρίες και να ξεκινήσεις την καθημερινότητα από την αρχή. Αν, δε, έχεις και την πολυτέλεια να επισκεφτείς έναν όμορφο προορισμό, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Η Κατερίνα Γερονικολού μάλλον βρέθηκε σε μία αντίστοιχη φάση. Η λαμπερή ηθοποιός βρέθηκε στην πισίνα ενός ξενοδοχείου και μοιράστηκε με τους followers της το αντίστοιχο υλικό. Το φόντο έδειχνε πετρώματα σπηλαίου κι από τα ανοίγματα να τρέχει νερό, κάνοντάς το ένα μέρος που εύκολα κάθεσαι και χαζεύεις.

Η ηθοποιός, άλλωστε, δημοσιεύει συχνά στο προφίλ της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και ό,τι αυτή περιλαμβάνει, οπότε η τελευταία ανάρτηση έρχεται να προστεθεί στην εντυπωσιακή λίστα με τις προηγούμενες. Δεν παύει, όμως, να αποπνέει όλη τη χαλάρωση και την ξεκούραση που δείχνει να βρίσκεται πίσω της.

Η Γερονικολού, πάντως, έχει ένα βλέμμα που δείχνει ακριβώς αυτό και μπορείς να θαυμάσεις τη φωτογραφία στην οποία αναφερόμαστε στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.