GNTM 3: Το ατύχημα παίκτριας που μας ξάφνιασε

GNTM 3: Το ατύχημα παίκτριας που μας ξάφνιασε

Τι συνέβη;

Η νέα μέρα ξεκίνησε για τα μοντέλα του Greece's Next Top Model, ηλιόλουστη και αρκετά αισιόδοξη, όχι όμως για όλους. Οι διαμάχες μέσα στο σπίτι είναι έντονες, ιδίως μεταξύ των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί και αυτό είναι κάτι που έχει επηρεάσει αρκετούς. Αρκετές είναι επίσης και οι εντάσεις αλλά και τα... «πηγαδάκια» που έχουν οδηγήσει τους παίκτες σε παρεξηγήσεις όμως αυτό δε φαίνεται να τους ενοχλεί ιδιαίτερα, αντιθέτως φαίνεται ότι αυτό το μένος είναι το κίνητρό τους για να τα πάνε καλύτερα.

Η μέρα αν και έχει ξεκινήσει καλά, για την Ίριδα φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα. Εμφανίστηκε στην κουζίνα με δεμένο το χέρι της και όπως τόνισε και η ίδια μάλλον φταίει το κακό το μάτι.

Η χθεσινή φωτογράφιση για εκείνη δεν πήγε και τόσο καλά, παρ' όλα αυτά κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σετ και ίσως πολλοί να μην έμειναν ικανοποιημένοι με τις καλές επιδόσεις της. Άλλωστε άκουσες τι είπε, την μάτιασαν και τώρα το χέρι της είναι στην κατάσταση που είναι.

Όπως αποκάλυψε, το βράδυ δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί επειδή το χέρι της πονούσε πολύ και αναγκάστηκε να βάλει έναν επίδεσμο για να νιώσει καλύτερα. Πάντως όπως φάνηκε στη συνέχεια το χέρι της είναι ραγισμένο, τώρα πως συνέβη αυτό, ένας θεός ξέρει.