Μεγάλη μέρα για τους Brangelina: Το βήμα που κάνουν μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μεγάλη μέρα για τους Brangelina: Το βήμα που κάνουν μαζί

Τι ετοιμάζουν Jolie και Brad Pitt;

Τον Αύγουστο του 2014 ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και 6 παιδιών που απέκτησαν μαζί. Δύο χρόνια αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου το 2016 ο χωρισμός και η αίτηση διαζυγίου από την Angelina έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και για αρκετά εικοσιτετράωρα κανείς δεν πίστευε την είδηση αυτή, μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους τα χαρτιά του διαζυγίου.

Τέσσερα χρόνια μετά η υπόθεσή τους έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι σχέσεις τους πια έχουν σχεδόν αποκατασταθεί. Αυτή τη βδομάδα μάλιστα πρόκειται να κάνουν κάτι πολύ σημαντικό σαν ζευγάρι... επαγγελματιών. Όχι δεν έχουμε κάποια συνάντηση, αλλά μία είδους επανασύνδεση.

Πριν από τον χωρισμός τους ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αγόρασαν το Château Miraval στη Γαλλία και τώρα έχουν ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας σαμπάνιας. Η μονάδα παραγωγής σαμπάνιας του πρώην ζευγαριού Champagne Fleur de Miraval θα λανσάρει τα πρώτα μπουκάλια στις 15 Οκτωβρίου και μπορείς να δείτε φωτογραφίες της συσκευασίας στη gallery παρακάτω.

«Για μένα, η σαμπάνια δημιουργεί συναισθήματα γιορτής, ποιότητας, κύρους και πολυτέλειας. Αλλά η ροζέ σαμπάνια εξακολουθεί να είναι σχετικά άγνωστη. Υποστηριζόμενη από την επιτυχία μας με την Miraval στην Προβηγκία, ήθελα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε την καθοριστική μάρκα ροζέ σαμπάνιας, εστιάζοντας όλες τις προσπάθειές μας μόνο σε αυτό το χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και είμαι πολύ περήφανος για αυτό», δήλωσε ο Brad.

Ο Andreas Larsson ο οποίος είναι γνωστός ως ο καλύτερος σομελιέ στον κόσμο, ήταν ο πρώτος που γεύθηκε το Fleur de Miraval και η βαθμολογία που έχει δώσει είναι 95 πόντοι. Η βαθμολογία των 95 πόντων κατατάσσει άμεσα την πρώτη έκδοση του Fleur de Miraval ως μία από τις τρεις καλύτερες σαμπάνιες ροζέ από τον Larsson από την αρχή της καριέρας του.