Meghan Markle: Η προκλητική της δήλωση που σχολιάζεται παγκοσμίως (photos)

Meghan Markle: Η προκλητική της δήλωση που σχολιάζεται παγκοσμίως (photos)

Για ακόμη μία φορά... τα είπε «έξω από τα δόντια»!

Eίναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, και αν δεν υπήρχε η πανδημία πιθανότατα να ήταν και το κορυφαίο, αλλά μοιραία η πολιτική και η υγεία πήραν την μερίδα του λέοντος. Σε κάθε περίπτωση, η Meghan μόνο αδιάφορη δεν πέρασε, με τα social media και τα tabloids να ασχολούνται ακατάπαυστα μαζί της.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, έγινε λίγες ώρες πριν, στο ειδικό αφιέρωμα του Fortune για τις πιο ισχυρές γυναίκες. Όπως ήταν φυσικό, για ακόμη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια της, μιας και από τη στιγμή που άφησε πίσω της τη βασιλική οικογένεια, οι δηλώσεις της είναι πιο αιχμηρές και ίσως προκλητικές.

«Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που αν έχεις σχέση μαζί τους, σε αποκαλούν “χρήστη”. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για τους χρήστες ουσιών αλλά και τους χρήστες των social media», είπε.

Νομίζω κάτι συμβαίνει με τον αλγόριθμό τους, που προκαλεί εξάρτηση στον κόσμο, κάτι το οποίο με τρομάζει θα έλεγα αρκετά. Είχαμε κι εμείς Instagram account, μέσω του ιδρύματος (εννοεί το Παλάτι) αλλά δεν το χειριζόμασταν εμείς. Υπήρχε από πίσω μία ολόκληρη ομάδα, ολοκλήρωσε.

«Έκανα μία προσωπική επιλογή να μην έχω social media, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει. Νομίζω ότι όλο αυτό με έχει βοηθήσει πολύ».

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι δηλώσεις της είναι άξιες συζήτησης και προβληματισμού. Νομίζω ότι δεν θα αρέσουν ούτε στους χρήστες των social media, ούτε και στο Παλάτι. Ουπς…

Δες την παρακάτω gallery: