Η σύντροφος του Brad Pitt, Nicole, ποζάρει με μαγιό και ενθουσιάζει το Insta

Η σύντροφος του Brad Pitt, Nicole, ποζάρει με μαγιό και ενθουσιάζει το Insta

Ξεπέρασε τα 10 χιλιάδες likes μέσα σε τρεις ώρες.

Ο Brad Pitt είναι ένας άντρας που έχει μεγάλο γυναικείο κοινό να τον θαυμάζει και να περιμένει πώς και πώς κάθε εξέλιξη στη ζωή του. Δεν έχει σημασία αν αυτή αφορά τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά. Ίσως πολλές φορές η τελευταία κατηγορία να είναι κι αυτή που έχει το πιο πικάντικο ενδιαφέρον και σε αυτό -είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι- μπορεί να υπάρχει περισσότερη αδυναμία.

Το τελευταίο διάστημα, όπως είναι γνωστό, ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie έχει νέα σύντροφο κι αυτή είναι η Nicole Poturalski. Το 27χρονο μοντέλο φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού και, ομολογουμένως, οι δυο τους είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι.




Την ώρα, όμως, που εκείνος ακόμα προσπαθεί να ρυθμίσει το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών του, εκείνη εντυπωσιάζει εκτελώντας χρέη μοντέλου στις δουλειές που αναλαμβάνει και στις αναρτήσεις της στο Instagram. Και μία από αυτές τις φορές ήταν και χτες, όταν η Nicole φωτογραφήθηκε με μαγιό και η λήψη της συγκέντρωσε πάνω από 10 χιλιάδες likes μέσα σε 3 ώρες.

Το κορίτσι ήταν πολύ γοητευτικό και εντυπωσιακό, όπως πάντα, και το sexiness της είναι κάτι που αποπνέεται διάχυτα μέσα από τη φωτογραφία.

Δες τη στην παρακάτω gallery.