Το κατόρθωμα της Rihanna στα 32 της θα το ζήλευαν πολλές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κατόρθωμα της Rihanna στα 32 της θα το ζήλευαν πολλές

Δεν φαντάζεσαι τι έκανε

Η Rihanna είναι μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες και μία από τις γυναίκες που θεωρούμε πολύ όμορφη στο χώρο της showbiz στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η 32χρονη από τα Barbados τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει εκτός από την καριέρα της στη μουσική να μπει και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, όπου κι εκεί τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Και μπορεί το 2020 αντικειμενικά να μην είναι από τις top χρονιές και από αυτές που θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά, η Rihanna όμως κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο. Η 32χρονη μπήκε στη λίστα των πλουσιότερων αυτοδημιούργητων γυναικών της Αμερικής. Η Rihanna έκανε φέτος το ντεμπούτο της στη λίστα για πρώτη φορά, «κάνοντας παρέα» σε μερικές πολύ πλούσιες και ισχυρές γυναίκες.

Η Rihanna κατέλαβε την 33η θέση στον εκτενή κατάλογο και η δημοσίευση σημειώνει ότι αξίζει 600 εκατομμύρια δολάρια για τη δουλειά της στη βιομηχανία της μουσικής και των καλλυντικών. Η Kris Jenner έκανε επίσης την πρώτη της εμφάνιση στη λίστα στον αριθμό 92 και ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι έχει καθαρή αξία 190 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλες αξιοσημείωτες celebs στη λίστα είναι η Oprah Winfrey, που αξίζει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, στον αριθμό 9, η Kim Kardashian, που αξίζει 780 εκατομμύρια δολάρια στον αριθμό 24 και η Kylie Jenner, που αξίζει 700 εκατομμύρια δολάρια, στον αριθμό 29.

Αξίζει ένα μπράβο στη Rihanna πάντως που κατάφερε κάτι τέτοιο μόνη της στα 32 της, συνδυάζοντας δύο πράγματα ταυτόχρονα.