Σμαράγδα Καρύδη: Η φωτογραφία πριν χίλια χρόνια και το τρυφερό μήνυμα

Πατούλια Κατερίνα
Σμαράγδα Καρύδη: Η φωτογραφία πριν χίλια χρόνια και το τρυφερό μήνυμα

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι πάντα ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram. Η αγαπημένη ηθοποιός συνηθίζει να κάνει επικά throwback με πόζες από το παρελθόν και η φωτογραφίες που δημοσίευσε μόλις χθες βράδυ φανερώνει του λόγου το αληθές.

Έτσι και χθες, ανήμερα των γενεθλίων της καλής της φίλης Βίκυς Βολιώτη, δημοσίευσε μια πόζα, πριν πολλές δεκαετίες και την συνόδευσε με ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα γράφοντας:

«Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ αλήθεια . Θα της το χρωστάμε για του χρόνου. Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μετρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλα στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα @vickyvolioti_official #birthdaygirl #σαγαπώπολύ

@lidamatsagou #giorgosmichailidis», έγραψε η Σμαράγδα η οποία και ήταν μαζί με την αγαπημένη της φίλη χθες βράδυ.Η Βολιώτη, η οποία δεν έχει απλά συνεργαστεί πολλές φορές με την Σμαράγδα και τον Θοδωρή Αθερίδη αλλά είναι κολλητές πια μετά από τόσες δεκαετίες, έκλεισε χθες (14/10/20) τα 49 της χρόνια και με λιγοστούς φίλους γιόρτασε τα γενέθλιά της κόβωντας παραδοσιακά και μια τούρτα και σβήνοντας τα απαραίτητα κεράκια.

DPG Network