Σία Κοσιώνη: Με casual look στο κέντρο της Αθήνας

Σία Κοσιώνη: Με casual look στο κέντρο της Αθήνας

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω

Μία όμορφη μέρα στο κέντρο της Αθήνας πέρασε η Σία Κοσιώνη, η οποία απαθανατίστηκε στο Ζάππειο σε βόλτα με τον γιο της Δήμο και την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη. Η δημοσιογράφος ντυμένη αρκετά casual με κοντό παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και πατίνι, απόλαυσε τη βόλτα της, ενώ τα δύο παιδιά έκαναν τις δικές τους δραστηριότητες.

Ο μικρός Δήμος είχε μαζί του κι ένα κόκκινο αυτοκινητάκι από αυτά που ανεβαίνεις επάνω και κάνεις βόλτες, το οποίο είχε δεμένο στο χεράκι του και το έσερνε από πίσω του. Μας φαίνεται απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει, αλλά και πόσο όμορφα παίζουν μαζί. Η Σία Κοσιώνη που είναι πάντα μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, φόρεσε ότι πιο casual είχε, και πάλι ήταν απίστευτα όμορφη.

Αν είδαμε καλά και από τις φωτογραφίες της δεν πρέπει να ήταν και καθόλου μακιγιαρισμένη και αυτό την ανέβασε ακόμη πιο ψηλά στην εκτίμησή μας. Άλλωστε για να είσαι όμορφη και κομψή δεν είναι απαραίτητο να είσαι 24/24ωρο με γόβες και ταγέρ. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων μας απέδειξε, πώς μπορείς να παραμένεις κομψή ακόμη και αν φοράς casual ρούχα κι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω στη gallery θα δεις και μόνη σου πώς μπορείς να τα καταφέρεις. Απλά κάνε το όπως η Σία.

Πηγή φωτογραφιών:Ndp