The Crown 4: Το spoiler που αποκαλύφθηκε μας συγκλόνισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown 4: Το spoiler που αποκαλύφθηκε μας συγκλόνισε

Τι έχουμε να δούμε σε αυτό τον κύκλο;

Το Crown είναι μία από τις αγαπημένες μας σειρές στην πλατφόρμα του Netflix. Βλέποντας τις πρώτες σεζόν που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε κατορθώσει, κατά κάποιο τρόπο, να έρθουμε πιο κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια και να μάθουμε το «βάρος» και την αξία του στέμματος. Γνωρίσαμε πράγματα για τα οποία δεν είχαμε ακούσει ξανά, και είδαμε μέχρι και την αδύναμη στιγμή της βασίλισσας Ελισάβετ, να δακρύζει με την τραγωδία του Aberfan.

Η τέταρτη σεζόν που κάνει πρεμιέρα ακριβώς σε έναν μήνα από σήμερα (aka στις 15 Νοεμβρίου) βρίσκει τη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 80’, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον πρίγκιπα Κάρολο να μάθουμε την ιστορία του. Φυσικά το highlight της σεζόν είναι η εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana, ο γάμος της με τον Κάρολο, αλλά και η εμφάνιση της σιδηράς κυρίας, Margaret Thatcher.

Ξέρουμε πως ανυπομονείς όσο κι εμείς για την πρεμιέρα της σεζόν, όμως χωρίς να το θέλουμε πέσαμε επάνω σε ένα σχόλιο του Netflix κάτω από το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες, το οποίο θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και spoiler. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σου το χαλάσουμε ή να σου πάρουμε την αγωνία που αισθάνεσαι, αλλά είναι κάτι που πρέπει να μοιραστούμε μαζί σου.

Και αν η λέξη spoiler σε χαλάει και τη θεωρείς «σκληρή» πες απλά πως σου δίνουμε ένα hint της σειράς. Εμείς πάντως το διαβάσαμε, είδαμε ξανά το trailer και αλήθεια συγκλονιστήκαμε στη σκέψη και μόνο.

Σου είπαμε ήδη λοιπόν για το τι θα δούμε στη σεζόν αυτή περίπου, και επειδή το spoiler/fact έχει να κάνει με τον Κάρολο και τη Diana δεν μπορούμε να μην σου το αναφέρουμε. Η φωνή που ακούς στο τρέιλερ, είναι η φωνή του πραγματικού Αρχιεπίσκοπου του Canterbury, Robert Runcie, από τον πραγματικό λόγο που έβγαλε στη διάρκεια του γάμου του Καρόλου και της Diana.

Δεν έχεις ανατριχιάσει λίγο, που κατά κάποιο τρόπο μεταφέρεσαι με τα λόγια του, στον πιο major πριγκιπικό γάμο που έγινε ποτέ στην Αγγλία;