4 διάσημα ζευγάρια των 90s που συζητάμε μέχρι σήμερα

4 διάσημα ζευγάρια των 90s που συζητάμε μέχρι σήμερα

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου;

Φαντάζει περίεργο αν είσαι παιδί των 90s, αλλά δεν είναι λίγοι σήμερα αυτοί που κατηγορούν τη δεκαετία για την πιο κιτς λογική της. Σε όλους τους τομείς. Στην πραγματικότητα, βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Πέρα από το ότι χρονολογικά και ιστορικά η κάθε περίοδος έχει το δικό της ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό αέρα, υπάρχουν κάποια στοιχεία που σίγουρα δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Όσο αφορά στα 90s, για παράδειγμα, και ακόμα πιο συγκεκριμένα στον τομέα των celebrities, γίναμε μάρτυρες κάποιων ζευγαριών τόσο λαμπερών και εκθαμβωτικών που τα συζητάμε μέχρι σήμερα, πάνω από 20 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση. Τότε, ήταν οι άνθρωποι – talk of the town, γιατί δεν έφτανε η δική τους διασημότητα, αυτή του συντρόφου του ήρθε να προστεθεί δίπλα της, δημιουργώντας ένα mega couple.

Θυμάσαι όταν άκουσες για πρώτη φορά ότι η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν ζευγάρι; Ένας ενθουσιασμός σίγουρα θα σου προκλήθηκε και απόλυτα λογικό δηλαδή, γιατί εκείνη την εποχή ήταν και οι δύο στα καλύτερά τους στο κομμάτι της δουλειάς -και της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά κατάλαβες-. Μέχρι σήμερα τους συζητάμε και δεν είναι απορείς, αν ανατρέξεις στη ζήτηση από πλευράς κοινού που είχαν εκείνη την εποχή.




Δεν ήταν μόνο εκείνοι, όμως, αυτοί που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια που ήταν το hot item της εποχής και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.