Η Ελισάβετ πήγε σε event χωρίς μάσκα και το «κράξιμο» ήταν έντονο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελισάβετ πήγε σε event χωρίς μάσκα και το «κράξιμο» ήταν έντονο

Είχαν όμως δίκιο;

Γενικά το θέμα μάσκα και αποστάσεις είναι ένα θέμα αρκετά αμφιλεγόμενο σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι πολύ ξεκάθαρο το που κολλάει ο ιός και που όχι, και το που πρέπει να φοράμε ή όχι μάσκα. Και σε ένα τέτοιο συμβάν ήταν πρωταγωνίστρια και η βασίλισσα Ελισάβετ, με τα σχόλια, αρνητικά κατά βάση, να πέφτουν βροχή. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι συνέβη ακριβώς.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν φορούσε μάσκα ενώ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά από μήνες σε lockdown λόγω του COVID-19. Η 94χρονη μονάρχης βγήκε μαζί με τον πρίγκιπα William για να επισκεφθεί ένα εργαστήριο ανωτέρου επιπέδου, και κανείς δεν φορούσε μάσκα. Φυσικά αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και το «κράξιμο» στο διαδίκτυο ήταν δυστυχώς αναπόφευκτο.

Μια βασιλική πηγή είπε στο People ότι ακολουθούνταν όλες οι οδηγίες του κορονοϊού για την επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένων μέτρων κοινωνικής απόστασης, το event πραγματοποιήθηκε κυρίως σε εξωτερικό χώρο και όλοι όσοι παρευρέθηκαν έκαναν τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά πριν συναντήσουν τους βασιλείς.

«Ζητήθηκαν συγκεκριμένες συμβουλές από το ιατρικό νοικοκυριό και τα σχετικά μέρη, και έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, σε στενή συνεργασία με το εργαστήριο», δήλωσε εκπρόσωπος του Buckingham στο People. Ωστόσο όπως ήταν λογικό αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν προτού δουν την επίσημη απάντηση του παλατιού σε σχέση με τη μη χρήση μάσκας, την ίδια στιγμή που σε όλο τον κόσμο έχει γίνει υποχρεωτική η χρήση της σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει συνωστισμός.



Η Ελισάβετ πάντως μέσα στο ροζ σύνολο της και μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού, έδειχνε πολύ ανανεωμένη.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.